Min søn skal konfirmeres, og vi skal selvfølgelig holde en stor fest. Vi har bestilt lokaler, mad og det hele, og mangler kun at finde noget tøj til ham. Vi sad i går aftes og snakkede om, hvad han kunne tænke sig at have på, og han overraskede mig godt nok, da han insisterede på at få et jakkesæt.

Jeg havde regnet med, han bare ville nøjes med et par pæne bukser og en mørk t-shirt eller eventuelt en skjorte, men det skulle åbenbart være meget finere.

Jeg har nu fået mere indsigt i, hvad min søn egentlig tænker om sin stil og sin påklædning efter vores lille snak, og jeg overvejer, om jeg skal forære ham et skræddersyet jakkesæt, så han kommer til at se rigtig stilfuld ud, når han skal konfirmeres.

Jeg tror nemlig, han ville blive rigtig glad for sådan et, og så er det jo også lidt blæret. Det ville samtidig være et jakkesæt, han ville kunne bruge til kommende familiefester, så jeg er sikker på, at alle pengene bliver givet rigtig godt ud.