Hvis nu du forestiller dig at du sidder i en skov og gerne vil til den nærmeste parkeringsplads hurtigst muligt. Du har ikke fået din mobil med og ejer ikke en dyr GPS dims til løbere. Jeg har opfundet et smart ur som kan bruge en GPS til at hjælpe dig med retningsanvisninger. Jeg har fået patentrådgivning om bl.a. internationalt patent. Det skal hjælpe mig med at tjene mere på det og sørge for at ingen tager røven på mig, rent ud sagt.

Uden at gå for meget i de tekniske detaljer kan jeg fortælle at det fungere på den måde at der er i glasset kommer det frem der normalt ville komme på en skærm. Dog i en meget skrabet version som ikke overflyder ”skærmen” med informationer. Brugeroplevelsen vil være en blanding mellem et kompas i gammeldags forstand og retningsanvisning efter det vi kender det i GPS i køretøjer. Og det er det som jeg gennem patentrådgivning skal have internationalt patent på.

Patentrådgivning var ellers ikke mit første træk. Jeg ville bare have haft internationalt patent i en kort proces, men en rådgiver fortalte mig at det ville hjælpe mig på den lange bane. Som sagt så gjort.