Nogle gange er det bare ikke godt nok med almindelige husholdningsmaskiner, forstået på den måde, at det ikke altid er nok, hvis man har virkelige genstridige pletter. Min erfaring er, at skal man til bunds i skidtet, så er det ofte det halve arbejde, at få fingrende i f.eks. en industristøvsuger eller for den sags skyld en tæpperenser.

De fleste normale støvsugere har ofte ikke suge kraft nok, til at kunne klare store og ekstremt beskidte arealer, uden at skulle tømmes hele tiden og med en kontant risiko for nedbrud, hvis der samtidig er vand involveret i skidtet. En normal støvsuger er ikke bygget til at håndtere vand, så det må anbefales at bruge en industristøvsuger, der nøjagtig ligesom en tæpperenser, er forberedt til vand og fugt.

En industristøvsuger har et opbevaringskammer der ikke består af en pose, men af et tomt rum, lidt ligesom man kender det fra en ganske normal skraldespand, bare med en motor monteret på toppen. Denne kombination gør at man kan støvsuge vådt skidt op i maskinen, uden at der sker noget som helst. Når den er fyldt, tømmes den bare og så er man klar igen. En tæpperenser kan som et supplement, skylle de ekstremt genstridige emner op, hvis de f.eks. er tørret uhjælpeligt fast i et gulvtæppe.