Hvis man står og skal bruge en gastroskopi, kan det være svært at finde ud af, hvor man skal få den foretaget, da man helst vil finde en klinik med lang erfaring i kikkertundersøgelser, men i dette blogindlæg, kan man blive lidt klogere på, hvem der laver gastroskopi på Sjælland.

Der findes flere forskellige steder på Sjælland hvor man kan få lavet både generelle kikkertundersøgelser og også mere specifikke gastroskopier eller nasal gastroskopier, men Kirurgen.dk må være blandt et af de foretrukne steder, hvis man ønsker en godt resultat. Bahir Hadi der er specialkirurg hos kirurgen.dk har speciale i kirurgi, han har en PhD-grad og har tidligere været klinik lektor ved Københavns Universitet. Derfor har han stor kompetence til både at udføre kikkertundersøgelser som en gastroskopi men også forklare patienten i et let forståeligt sprog, hvordan forløbet før, under og efter en gastroskopi vil foregå.

Bestil tid til en kikkertundersøgelse

Hvis man ønsker en kikkertundersøgelse hos kirurgen.dk, har klinikken til huse i Charlottenlund, og den kan klinikken kontaktes på 39 64 01 25 eller på mail@kirurgen.dk. Ved telefonisk kontakt kan man reservere en tid både med og uden henvisning fra egen læge, og man kan få telefonisk svar på nogle af de mest presserende spørgsmål vedrørende sin kikkertundersøgelse.