Hvad skulle jeg dog gøre, hvis jeg ikke havde min lokale låsesmed? Nu har han efterhånden hjulpet mig flere gange, end hvad der kan tælles på en hånd, og det gælder kun for det igangværende år. Jeg tør slet ikke tænke på, hvor mange gange jeg låste mig ude sidste år.

Jeg vil faktisk gå så langt som at sige, at min låsesmed på en måde er min helt, for hvis jeg ikke havde haft ham til at låse mig ind midt om natten, når jeg havde mistet mine nøgler på en bytur, så ved jeg virkelig ikke, hvad jeg skulle have gjort.

Derudover har han for nyligt også foretaget et sikkerhedstjek af min bolig, en service han tilbyder ganske gratis, som jeg vil anbefale alle at benytte sig af, for under dette sikkerhedstjek blev det nemlig tydeligt, at mine låse langt fra levede op til sikkerhedskravene, og det havde jeg jo aldrig fundet ud af, hvis ikke han havde tilbudt at foretage et gratis sikkerhedstjek af boligen.

Hvis der er nogle af jer, der står og skal bruge en super dygtig låsesmed, der altid kommer hurtigt, når man står med håret i postkassen og har brug for at blive låst ind i sin lejlighed, så kan jeg varmt anbefale jer at kontakte Københavns Låsesmed.

låsesmed