Jeg har fundet mig en rigtig sød kæreste, som så småt er flyttet ind i min lejlighed. Hun er meget i mod medicinalindustrien, men går samtidig også op i, at folk har det godt. For nogle dage siden lagde jeg mig syg, og straks var min kæreste over mig med alle sine naturlægemidler.

Jeg selv foretrækker at gå til lægen, når jeg er syg, men min kæreste insiterede på, at jeg skulle prøve hendes produkter, før jeg gik til lægen og fik en recept.

Til min store overraskelse, har alle de underlige naturlægemidler, hun gav mig, faktisk virket. Jeg lå syg i to dage, og så var jeg rask nok til at tage på arbejde igen. Og efter to yderligere dage, er jeg et hundrede procent fri for sygdom. Jeg er helt sikker på, at jeg næste gang vil spørge min kæreste til råds, når jeg fejler noget. Så sparer jeg også en tur til lægen og undgår at smitte de andre patienter.

Min kæreste køber sin medicin helsekostforretningen, der ligger her i byen, og da jeg desværre kom til at smitte hende, har vi snart hele huset fuld af naturlægemidler. Heldigvis har jeg fået bevist, at det virker, så min kæreste er nok også snart rask igen.