Jeg er så træt af folk, der brokker sig hele tiden. Kender I ikke det, at I står i køen i supermarkedet, og rundt omkring dig, stå menneskerne bare og brokker sig over alt muligt og umuligt? Det er lige meget hvad, så er de bare sure.

Om det er vejret, eller noget andet de er sure over, det er sådan set underordnet. Hvis det er for varmt, så brokker de sig over det. Hvis det er for koldt, så brokker de sig over det. Hvis det regner, så brokker de sig over det. Hvis det er for tørt, ja så brokker de sig over det. Jeg tænker tit: prøv og hør, der er altså mennesker her i verden, der har virkelige problemer, og de der tæller altså ikke med i statistikken. brokkeri

Det er altså fjollet at bruge krudt på at brokke sig over ting, som man alligevel ikke kan ændre. Det er min livsfilosofi, og den vil jeg sørme gerne have lov at viderebringe her i offentligt forum – som en anden brokke moster, brokker jeg mig hermed over brokkehovederne.