Arbejder du i byggebranchen, så vil denne artikel helt sikkert være interessant for dig at læse. Artiklen vil nemlig bestå af en gennemgang af HKSDK arbejdssko, sikkerhedssko og flex træsko – professionelt fodtøj du uden tvivl skal og bør kende til, hvis du som sagt arbejder i byggebranchen eller i andre brancher, hvor enten sikkerhedssko, arbejdssko eller flex træsko er en del af hverdagen.

Du kender det sikkert. Dine arbejdssko er ved at være slidt ned, og det er tid til at købe et par nye, men du var egentlig ikke 100 % tilfreds med dine nuværende sko. Det kan også være, at det er første gang, du selv skal ud og købe en bestemt form for arbejdssko. I begge af de ovenstående tilfælde gælder det om at kigge sig grundigt for på markedet og finde ud af, hvad behovet er. Det kan for eksempel være, at du skal vurdere, om det er nødvendigt med sikkerhedssko, eller om du skal nøjes med et par almindelige arbejdssko eller måske et par flex træsko. Du skal også gøre op med dig selv, hvor meget du er villig til at betale for dine kommende sko. Hovedreglen er her, at jo bedre en kvalitet du er ude efter, desto mere koster skoene naturligvis.

Man kan nemt blive skræmt over, hvor dyre både arbejdssko, sikkerhedssko og flex træsko kan være, hvis kvaliteten skal være i top, men ofte er det Mester, der skal betale for skoene og ikke dig selv! Derudover skal du også tage højde for, at der altså er tale om et par sko, som du skal have på og gå rundt i i rigtig mange timer hver eneste dag, så derfor er det alfa omega, om de har et højt komfortniveau. Ellers kan det i hvert fald blive nogle meget lange arbejdsdage og være årsag til både fod- og rygproblemer.

Hvis vi ser nærmere på, hvilken producent af professionelt fodtøj der er den bedste på markedet, så hersker der ingen tvivl om, at det er HKSDK. Nedenfor får du en gennemgang af deres modeller inden for de forskellige typer af sko; sikkerhedssko, arbejdssko og flex træsko.

hksdk

HKSDK arbejdssko:

Hvorfor er HKSDK arbejdssko de bedste arbejdssko på markedet? Det er der overordnet tre gode grunde til:

1) HKSDK arbejdssko er markedets letteste
2) HKSDK producerer markedets mest funktionelle og komfortable arbejdssko
3) Skoene bærer præg af et klassisk, tidløst og moderne design.

HKSDK har lige nu følgende 7 par arbejdssko på deres hjemmeside:

T6
T7
T10
N30
N31
N40
N41

hksdk arbejdssko

Samtlige HKSDK arbejdssko er antistatiske, skridsikre, resistente over for syre, benzin og olie samt varmeresistente op til 150 grader.

Du kan læse mere om ovenstående HSKDK arbejdssko her.

HKSDK sikkerhedssko:

Nu ved vi, hvorfor arbejdsskoene fra HKSDK er de bedste på markedet, så lad os se nærmere på, hvordan det kan være, at deres sikkerhedssko også er de bedste, blandt de mange forskellige producenter.

1) Hos HKSDK er sikkerheden altid det vigtigste. Derfor er samtlige HKSDK sikkerhedssko 100 % sikre og alle er naturligvis sikkerhedsgodkendt!
2) HKSDK har udviklet deres egne teknologier, som de konstant videreudvikler og forbedrer for at øge komfort og funktionalitet. Det er også derfor, sikkerhedsskoene fra HKSDK er markedets letteste. Kundens brugeroplevelse er altid i fokus
3) Det smarte design er ikke til at stå for.

HKSDK har specialiseret sig i at fremstille sikkerhedssko, hvorfor de også har et rigtigt stort udvalg. P.t. har de 23 modeller, så mon ikke der er nogen, der passer til dine fødder? HKSDK fører følgende modeller:

A5
R2
R3
R6
R7
R8
Q2
Q8
M5
K3
K8
B2
B3
B5
B8
B9
B10
V4
V5
V6
H2
H3
H6

hksdk sikkerhedssko

Du kan læse mere om sikkerhedsskoene fra HKSDK her.

HKSDK flex træsko:

HKSDK producerer som bekendt ikke kun sikkerhedssko og arbejdssko, men også flex træsko og almindelige træsko.

Flex træskoene har en indbygget Energy-sål, som er konstrueret til at absorbere negativ energi med op til 50 %. Det giver en ideel komfort og virker forebyggende mod træthed og ledskader. HKSDK fører i øjeblikket følgende flex træsko:

S90
S95
S96
S98
N80
N81
N85
N86

hksdk flex træsko

Læs mere om ovenstående HKSDK flex træsko her.