Hvis du endnu ikke har fået monteret faskiner på din vej, kan det betale sig inden det er for sent. De fleste danskere ved slet ikke hvad de har eller ikke har på deres boligområde eller på deres vej. Det kan dog betale sig at sætte sig ind i tingene, så man kan forhindre skader.
Mange har dog den opfattelse, at andre nok skal tage sig af det. Sådan må man dog aldrig tænke, da andre også tænker sådan. Der vil derfor ofte ikke være nogen, som gør noget ved det.

Mange danskere bliver hvert år ramt af vand i kælderen på grund af skybrud. Man skal derfor prøve at forhindre det, hvis man ikke ønsker det igen. Det er nemlig dyrt, når man bliver udsat for dette. Man skal både købe nye ting, kælderen skal repareres og der skal tjekkes for fugt jævnligt. Der vil derfor være meget at se til. Derudover gemmer mange deres gamle ting i kælderen, som selvfølgelig ikke ønskes at smides ud. Så hvis man gerne vil bevare alle sine minder, kan det betale sig at læse med.

Man kan nemlig forhindre vand i kælderen, hvis man får faskiner på vejen. Hvis alle beboerne får dette, vil man med garanti slippe helt for dette problem. Så få samlet vejen og få diskuteret vigtigheden i faskiner!