Er du en af de mange danskere, der har overvejet at tage et lån? De fleste af os kender nok den situation, hvor vi godt kunne bruge lidt ekstra penge mellem hænderne. Det kan være, der er opstået en uforudset udgift, eller du har brug for lidt ekstra likviditet for at forsøde livet for dig og dem, du holder af. Uanset årsagen er der flere måder at tage et lån på. Og har du værdifuld kunst i hjemmet, kan du bruge det til at tage et lån hos Pantialt.dk. På den måde kan du få flere penge mellem hænderne, uden at du skal igennem en besværlig låneproces i banken.

Hvordan fungerer det?

Ved at sælge din værdifulde kunst med tilbagekøb kan du låne penge, når du har brug for det. Og det er faktisk nemmere, end du tror. Du kan ansøge via internettet, og når dine effekter er blevet vurderet, får du et tilbud på et lån. Tilbuddet gør, at du har fuld klarhed omkring, hvad du går ind til, inden du skriver under på noget. Hvis du er tilfreds med tilbuddet, bliver der udarbejdet en kontrakt, som underskrives af begge parter. Derefter udbetales pengene, så du har de ekstra penge mellem hænderne i løbet af kort tid. Derfor er det en langt hurtigere måde at få penge på, end det ville være tilfældet med et lån i banken.

Når du sælger kunst, behøver du ikke besvare spørgsmål

Mange oplever, at de skal besvare en masse spørgsmål, når de tager et lån i banken. Det behøver du ikke, når du tager et lån ved at sælge din kunst med tilbagekøb. I det tilfælde står kunsten nemlig som sikkerhed for dit lån, og derfor behøver du ikke svare på, hvad pengene skal bruges til. At sælge kunst giver dig den ultimative frihed til at bruge dine penge, som du vil.