Jeg har i mange år drevet et mindre online website, der primært beskæftiger mig selv og én medarbejder, med salg af sjældne krydderier. Det kan umiddelbart lyde lidt alternativt, men vi fandt i sin tid ud af, at der ikke rigtig var et online marked for denne niche i Danmark. Det er gået ganske fint indtil nu, men vi har for nyligt overvejet mulighederne for en bedre Google optimering generelt.

Det er som sagt gået rimelig fornuftigt siden vi startede, men vores salg er stagneret de sidste seks måneder og det er en udvikling vi gerne ser ændret hurtigt. Vi har haft fat i et par SEO firmaer, der har indblik i søgemaskineoptimering på et professionelt niveau og jeg må godt nok sige, at vi halter meget efter på Google optimering kontoen. Jeg har ikke været klar over betydningen af dette før nu og det er nu noget vi har tænkt os at investere penge i.

Det hele går ud på, at være placeret så godt som muligt, i forhold til de søgeord, der forbinder vores produkter med kundernes søgen på internettet. Det vil sige at en Google optimering kan fremme vores online salg, fordi vores produkter bliver vægtet højt af søgerobotterne, på baggrund af en strategisk målrettet indsats, omkring skarpt defineret søgeord. Hvis du selv har en online shop, så vil jeg anbefale dig et indblik i SEO verden, for bedre salgsresultater.