Jeg blev for en måneds tid siden kontaktet af et SEO firma. De ville naturligvis gerne sælge mig noget, omend jeg ikke var sikker på hvad, for jeg havde jo aldrig hørt om forkortelsen SEO, og selv da jeg fik at vide at det står for Search Engine Optimization eller på dansk søgemaskineoptimering, blev jeg ikke meget klogere. Han talte så videre om søgeoptimering og Google optimering og jeg forstod stadig ikke en brik, men han stillede nogle ret imponerende garantier og det kostede ikke alverden så jeg tog en chance.

At jeg tog den chance har jeg godt nok ikke fortrudt. Hvad en Google optimering eller søgeoptimering gør, så har det i hvert fald gjort at jeg har fået mange flere kunder og salg på min hjemmeside, og investeringen har bestem tjent sig hjem igen.

Men jeg vil jo egentlig også gerne forstå hvad det er der sker, så derfor har jeg søgt på Google for at finde information om emnet Google optimering og søgeoptimering. Jeg kan ikke påstå at jeg er blevet meget klogere, men nu ved jeg da at det handler om hvor man ligger placeret på Googles resultatside på bestemte søgeord og det giver jo god mening.