Når man skal til et besøg hos frisøren, hvor frisuren skal rettes til og studses af, så kan det være svært at finde de rette parkeringsmuligheder, hvis man ikke er klar over, hvor man skal lede. I Hillerød behøver dette dog ikke at være det store problem, da der ligger en frisør, hvor det er nemt at komme til med bilen. En frisør i Hillerød, som ligger tæt på p-pladser, vil altid have en fordel, når kunderne skal vælge, hvem der skal klippe håret for én.

Salon Rosted ligger i hjertet af Hillerød

En rigtig god frisør i Hillerød er Salon Rosted. Deres frisørsalon er placeret på midt på Slotsgade med udsigt til den flotte sø ved Frederiksborg slot. Dette betyder, at kunderne har gode mulighed for at parkere hos dem. Der er nemlig flere steder at vælge i mellem, når man skal holde bilen, inden man skal ind til gode frisør i Hillerød.

På Klostervej, som ligger lige bagved Salon Rosted, er der en lille parkeringsplads, som man kan benytte. Her er der dog begrænsede pladser, da parkeringspladsen ikke er så stor. Men parkaringspladen ligger til gengæld meget tæt på den frisør i Hillerød, som muligvis har den bedste udsigt fra frisørstolene – Salon Rosted.

Man kan også vælge den store parkeringsplads ved Slangerupsgade, hvor man skal gå en lille smule længere, men der er dog stadig meget kort afstand. På denne parkeringsplads er der rigtig mange muligheder for at parkere, så man vil næsten altid kunne finde en plads her, når man skal ind og klippes ved den moderne og professionelle frisør i Hillerød.

Til sidst skal det selvfølgelig nævnes, at parkeringsmulighederne ved Slotsarkaderne er rigtig gode. Her er der nærmest et utal af pladser tilgængelige fordelt over flere parkeringscentre. Derfor går man aldrig galt i byen, når man skal lede efter en parkeringsplads ved et besøg hos en frisør i Hillerød, hvor Salon Rosted bestemt er værd at foretrække.