Der findes mange gode madoplevelser i Danmark. Ét af dem er Fransk Spisehus, der serverer delikate franske retter med et drys af danskhed. Det er en cateringforretning, der sætter pris på de gode råvarer, mens de ikke er bange for at eksperimentere.

Fransk Spisehus, som kan findes på BrownBook her, tilbyder gourmet catering til både store og små selskaber. Det er er en cateringvirksomhed, der gennem mange år, har specialiseret sig i det franske køkken, og som gerne vil vise de franske madtraditioner frem. Der serveres både paté, coq ou vin og risalamande til den helt store guldmedalje.  På deres side på BrownBook kan du også se deres flotte billeder, og deres sociale profiler.

Fransk Spisehus er på flere platforme

Er du interesseret i at arbejde for Fransk Spisehus, kan du tjekke deres Angel-profil ud. Her kommer der jobopdateringer fra virksomheden, hvis de står og mangler personale. Det kan f.eks. være erfarne kokke eller serveringspersonale. Det kan også hænde, at Fransk Spisehus mangler medarbejdere i administrationen i takt med at de udvider deres forretning. Hvis du ikke kender Angel, bør du tjekke det ud. Det er en portal for jobsøgere, der gerne vil se, hvilke muligheder der findes derude. Derudover kan du læse en masse vigtig information om Fransk Spisehus.

Vil du vide mere om Fransk Spisehus? Måske på en anden platform? Så skal du tage et kig på aboutMe lige her. Her er der både relevante links til, hvad Fransk Spisehus serverer til gæsterne, mens du også kan blive klogere på deres vision og mission. Platformen, AboutMe, kan bruges af både virksomheder og private til at fortælle lige den historie, de ønsker. Mange private bruger det som en brandingside, der viser dem frem på bedste vis. Det samme kan siges om virksomheder.

Den sidste profil, Fransk Spisehus er aktiv på, er Xing. Xing minder meget om Angel. Der er dog væsentlige forskelle mellem de to portaler. Xing er oprindeligt et tysk sted, hvor kunder, virksomheder og jobsøgende kunne komme i kontakt. Men stedet har oplevet stor succes og har derfor udvidet til det engelske marked.

Du kan selvfølgelig også vælge at gå direkte til Fransk Spisehus’ hjemmeside, hvis du vil. Læs f.eks. om deres skønne tapas ud af huset her.