Jeg har aldrig været helt vild med foredrag, men nu har jeg været til et, som virkelig vakte min interesse. Det var min arbejdsplads, som havde arrangeret det, så det ville virke mærkeligt, hvis jeg ikke kom med.

Og hvor er jeg glad for, at jeg var til stede til at opleve det foredrag! Det var fantastisk, som de to konsulenter kunne fange os alle sammen. Vi sad der som nykonvetitter, som netop havde set lyset. Foredraget fik os alle til at forstå, hvad det er for nogle udfordringer, vi står overfor på min arbejdsplads.

De to konsulenter, som holdt foredraget, var i stand til at få os til at se, hvordan vi kunne ændre på vores interne kommunikation og også på vores måde at håndtere problemer på. Hos os er det meget normalt, at man fokuserer på problemet frem for på løsningen. Det er nu gået op for os, at det slet ikke så konstruktivt, som man skulle tro.

Mit arbejde holder lukket i dag og i morgen, så vi kan få lidt tid til at bearbejde det, vi har lært. Det er sjovt, for jeg glæder mig virkelig meget til at komme tilbage på mandag og implementere en ny arbejdsstil!