Undgå problemer med støj

Vi lever i en hverdag under støj og det kan være svært at undgå. Man kan enten vænne sig til det eller få en skærpet sin koncentration. Det er ikke sundt at være under støj en hel dag og det kan påvirke en meget. Derfor skal der gøres noget ved det! Med BL Støjisolering kan du sænke dit firmas støjniveau.

fabrikMange virksomheder udskiller en masse støj fra deres maskiner. Det kan være meget påvirkeligt, hvis du som medarbejder ikke kan koncentrere dig under støj. Det er derfor vigtigt for lederen at gøre noget ved det i en fart, idet det kun giver problemer for hele firmaet. Med støj kan dine medarbejde få alvorlige skader, som medfører til flere sygedage. Kronisk hovedpine, høreskader, manglende koncentration og stress er fire væsentlige faktorer, når vi taler om støj. Derfor er det vigtigt at firmaets maskiner bliver isoleret, så der vil forekomme støjdæmpning. Det vil koste firmaet mere at have over halvdelen af sine medarbejdere liggende med kroniske skader end at investere i støjdæmpning. Det er ikke kun en investering, men vil også medvirke til en fremtid, der vil gøre hverdagen bedre for dig og dine medarbejdere. Med BL Støjisolering kan I få hjælp til støjdæmpning. De har mange års erfaring og er derfor specialister i at få lydisoleret virksomheders maskiner. Her vil der udarbejdes en effektiv afskærmning af hele produktionsanlægget, så det vil gavne din virksomhed, dine medarbejdere og dig selv. BL Støjisolering tilbyder en indpakning, der fylder mindst muligt, så det ikke bliver et problem, hvis der er mange maskiner. Derudover yder de i en service, så der vil være vedligeholdelse af støjindkapslingerne, så der aldrig vil forekomme problemer.

Der kan også være beboelse ved fabrikker, som heller ikke ønsker støj i deres hverdag. Det ville ikke være rart at komme hjem efter en hård arbejdsdag og så være under støj igen. Så undgå klager og gør dine naboer tilfredse med støjdæmpning. Maskinerne bliver dækket, så lyden ikke kan trænge igennem. Det er en nem løsning for støjdæmpning, idet der ikke vil være udskiftning af maskiner.

Med BL Støjisolering vil der ikke opstå problemer igen med støj, da de klarer det hele for dig. Du og dine medarbejdere vil kun blive tilfredse med en støjdæmpning fra dem.