Det kan være svært at holde styr på alle firmaets omkostninger og det kan være enormt tidskrævende at skulle stå for hele regnskabet. Med en gratis applikation fra Acubiz kan det løse dine og firmaets problemer.

Vi kender alle til en stressende hverdag, hvor der er en masse at holde styr på. Firmaet skal bevare strukturen for at kunne håndtere hverdagens opgaver. Det kan for eksempel være svært at have et overblik over kørslen i firmaet. Det kan nemlig være kompliceret at afregne hvor meget benzin og hvor mange kilometer firmaets biler har kørt om året. Det kan derfor få regnskabet til at være ustabilt, som mange firmaer selvfølgelig ikke ønsker.

Med Acubiz’ applikation kan du hurtigt og nemt få en kørselsafregning, når firmaets biler har været brugt. Selve applikationen er brugervenlig, så enhver kan benytte sig af den. Hvis du for eksempel står og skal til et møde i Brøndby og kører fra København, skal du blot trykke på ”start” knappen. Når du så er på destinationen skal du trykke ”stop” og det hele bliver afregnet for dig. Dernæst vil det gå direkte ind til firmaets oplysninger, hvor det derefter kan blive beregnet.

Hele processen vil medføre til mindre stressede medarbejdere, idet de ikke skal holde styr på deres eget regnskab. Det kan ofte føre til misforståelser og skabe kaos i firmaet. Med denne applikation kan firmaet koncentrere sig om deres kerneværdier og få styr på arbejdet.

Acubiz har mange års erfaring inden for applikationer og du er derfor garanteret en app der kan give dig en samlet og præcis oversigt over omkostningerne med denne elektroniske kørebog. Dermed vil du altid have styr på firmaets transaktioner. Dette gælder også med hensyn til brobizz og benzin. Her vil det automatisk blive oplyst til firmaet, hvis dette er taget i brug ved hjælp af applikationen.

Acubiz kørselsafregning kan også være behjælpelig, hvis du har sælgere, der tit kører til udlandet. Her kan den også være med til at finde dig på selve destinationen og finde det endelige resultat af kilometerbruget. Det kan nemlig gøre det endnu mere uoverskueligt at skulle udregne alle omkostningerne, hvis der er tale om en tur til udlandet. Med denne kørselsafregning, kan det gøre det mere overkommeligt.

Gør din hverdag nemmere – slip for langsommelige og omkostningstunge processer med kørselsafregning fra Acubiz.