Jeg vil gerne anbefale Eye Q fiskeolie til alle

Jeg er nødt til at dele min begejstring for en type fiskeolie, jeg har prøvet, med jer. Det er noget, der hedder Eye Q, som jeg i første omgang hørte om i forbindelse med en artikel, jeg læste om ADHD-børn. Dette kosttilskud skulle hjælpe børnene til at få bedre koncentration, og mange forældre var meget begejstrede for dette middel.

Navnet Eye Q leder jo nemt tankerne hen på intelligenskvotient, og flere steder på nettet, ser man det beskrevet som intelligent fiskeolie. Jeg valgte derfor at prøve det selv, da jeg i et stykke tid havde haft lidt svært ved at koncentrere mig i skolen.

Alt fiskeolie skulle jo eftersigende være godt for dig. Det styrker ikke bare koncentration og hukommelse, men er også med til at give dig bedre blodomløb, det er godt for smidighed, bevægelse og kan forebygge hjertekarsygdomme hos især kvinder. Eye Q kan det samme, men har valgt at markedsføre sig selv som værende god for især for koncentration og hukommelse.

Nu har jeg prøvet Eye Q i et stykke tid, og jeg kan faktisk mærke, jeg har fået langt bedre koncentration efter jeg er begyndt at spise disse kapsler med fiskeolie, og som sagt, så kan jeg varmt anbefale alle at prøve dette middel.

2 thoughts on “Jeg vil gerne anbefale Eye Q fiskeolie til alle

  1. Det kunne da være, at jeg skulle købe sådan nogle Eye Q kapsler til min kæreste. Han har nemlig en utrolig dårlig koncentrationsevne, og den vil forhåbentlig blive bedre, hvis han spiser noget fiskeolie. Tusinde tak for tippet.

  2. Jeg har godt nok aldrig hørt om, at fiskeolie skulle gavne koncentrationsevnen, men det kommer da ikke helt bag på mig. Jeg har selv overvejet at skifte over til Eye Q, og det tror jeg da, at jeg vil gøre nu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *