rengøringsfirmaI dag skal vi møde Danmarks måske mest populære rengøringsfirma. Lauren, er navnet på dette rengøringsfirma. Lauren er et rengøringsfirma, der blev stiftet tilbage i 1993 og som i dag har 50 ansatte. Lauren er en af de type rengøringsfirmaer, der går meget op i både miljøet og i arbejdsvilkårene for deres ansatte. Det betyder, at Laurens ansatte udelukkende anvender miljøvenlige, Svanemærkede rengøringsprodukter, når de gør rent samt at alle ansatte har et godt og stabilt ansættelsesforhold. Når man som rengøringsfirma vil have Svanemærket, kræver det, at man både opfylder miljøkrav i forhold til transport, kvalitetsledelse, uddannelse af personale, affaldssortering med mere.

Alle ansatte i rengøringsfirmaet Lauren gennemgår desuden en grundig intern oplæring og uddannelse, så Lauren er sikret, at samtlige medarbejdere er sat godt ind i for eksempel miljømærkets krav og i, hvordan disse overholdes.

Lauren udfører, som rengøringsfirma, mange forskellige rengøringsopgaver for mange forskellige typer kunder, og opererer i både København, Nykøbing Falster, Holbæk, Roskilde, Nordsjælland, Nyborg, Odense og Svendborg.

Anmeldelser af rengøringfirmaet Lauren
Rengøringsfirmaet Lauren har lige siden deres spæde start i 1993 leveret sublim service. Blandt dette rengøringsfirmas større, faste kunder er blandt andet eventbureauet Promoters, patient-, trafikselskabs- og bruger/elevkørsel selskabet VBT A/S, Bryggeriet Mikkeler og det store akvarium Den Blå Planet.

Danny Fogel, der er administrerende direktør hos eventbureauet Promoters udtaler blandt andet, at de absolut ingen klagepunkter har på Lauren som rengøringsfirma, samt at han er glad for at han, ved at gøre brug af dette rengøringsfirma, kan være med til at gøre en forskel for miljøet.

Også Stephen Jespersen, der er administrerende direktør hos transportselskabet VBT A/S er en glad kunde. Faktisk beskriver han sig selv som værende ”ovenud tilfreds” og glad for den dialog, de har med Laurens medarbejdere. De valgte som udgangspunkt Lauren som rengøringsfirma på grund af det miljømæssige ansvar de tog, ved udelukkende at gøre brug af miljøvenlige og Svane mærkede rengøringsprodukter. Med Lauren som rengøringsfirma mener Stephen Jespersen faktisk, at de har formået at optimere deres egen virksomhed.

Et rengøringsfirma med et ”helstøbt produkt”
Jacob Alsing fra Bryggeriet Mikkeler er ligeledes glad og tilfreds med Lauren som rengøringsfirma, og især er de som firma glade for at Lauren leverer et ”helstøbt produkt”. Han anser Lauren for at være et optimalt rengøringsfirma, da rengøringen her altid er i fokus, men hvor også både miljøet og medarbejdernes forhold prioriteres højt. Derudover er han glad over den nemme kommunikation, de har med Lauren.

Også da Bjørn Koefoed, der er teknisk chef på den Den Blå Planet, valgte Lauren som rengøringsfirma, var det som udgangspunkt på grund af Laurens fokus på miljøvenlig rengøring, og dernæst fordi det ledte efter et rengøringsfirma, der var stort nok til at kunne varetage opgaven, da Den Blå Planet er et stort sted. Bjørn Koefoed er, ligesom alle Laurens andre kunder, rigtig tilfredse med samarbejdet.