Leder du efter en ny rengøringsservice til din virksomhed?

Når du er på udkig efter et firma til at klare din arbejdsplads rengøringsservice, er det vigtigt, at du finder en, der gør et godt stykke arbejde. Du får mest ud af et rengøringsfirma, der er fleksible og kommer godt rundt i krogende. Så kan du altid trække på deres hjælp, når der er behov for ekstraordinær rengøring, og du slipper for at skulle betale for ekstra rengøring i hverdagen.

Renice Rengøringsservice

Ligger din virksomhed på Nordsjælland, kan Renice ApS anbefales til jobbet. Renice tilbyder deres rengøringsservice til både virksomheder og private, og så gør de en dyd ud af at udføre et ordentligt stykke arbejde.

En ordentlig rengøring kræver et stabilt, loyalt, kvalitetsbevidst og servicebevidst rengøringsfirma.

Du kan altid regne med at Renice møder til tiden, og udfører rengøringen til aftalt tid. De er loyale og kan nemt bookes til ekstra rengøring ved reception eller lignende. De ansatte rengøringsmedarbejder, hos Renice, tager rengøringen seriøst, og er dygtige og uddannede inden for mange serviceområder af rengøring.

Renice går op i at give hver kunde en god service, og tilpasser derfor rengøringen efter deres behov, så der tages hensyn til kundens forhold og udfordringer.

Brug dem til vikarer for din eksisterende rengøring

Har du allerede en fast rengøringsservice du er glad for, men er du på udkig efter et firma, du altid kan kontakte, hvis jeres faste rengøringsmedarbejder bliver syg? Så har Renice vikarservice, så du aldrig skal bekymre dig for, at din rengøringsservice ikke bliver hold vedlige.

Kontakt

Kunne du også tænke dig Renice som din faste rengøringsservice, eller som vikar for din eksisterende, kan du kontakte dem på telefonnummer 70221477. Besøg dem på www.renice.dk, og læs mere om deres serviceydelser.