Er der begyndt at komme mærkværdige plamager i loftet? Ved du ikke hvad det skyldes? Så er det bare at få det tjekket i en fart! Læs hvad du skal gøre her!

Det er desværre gået hen og blevet et problem for mange, da de ikke når at se fejlen i tide. Det kan dog også være svært at være på forkant, når det gælder ens tag, da man sjældent tænker over dets tilstand. Mange tjekker nemlig generelt ikke deres tag og det kan derfor være svært at vide, at der er noget galt. Det er derfor et hyppigt problem, da man ikke når at opdage at taget er defekt før skaden er sket. Det kan dog tydeligt ses, når først plamagerne dukker frem i loftet. Her ved man med sikkerheden at huset nu er blevet ramt af fugt, da taget ikke har været isoleret ordentligt. Det kan enten skyldes at det er gået hen og blevet for gammelt og der ved vindstyrke er huller i taget. På den måde kommer regnen direkte ned og medvirker til fugt. Det kan dog også skyldes at taget ikke er blevet monteret ordentligt fra start, som også medvirker til en endnu større fugtskade, da det kan dreje sig om mange år. Lige gyldig hvad grunden skyldes, skal man gøre noget ved det hurtigst muligt. Man skal nemlig have et nyt tag, så fugten ikke spreder sig.

Når man først har fået fugt, kan det hurtigst sprede sig. Det kan dog gå hen og blive til et endnu værre problem, da det kan medføre svamp. Det er yderst sundhedsskadeligt for mennesker, idet man kan blive alvorlig syg. Mange har nu fået konstateret astma på grund af fugtskader. Det er derfor vigtigt at man får en ekspert i fugtskader ud hurtigst muligt og får gjort noget ved problemet. Når dette er ordnet, skal man have fagfolk, som kan hjælpe dig med et nyt tag!

Hvis du ikke kender til en udbyder i nye tage, kan Compara virkelig anbefales. Det er nemlig en erfaren virksomhed, som har ekspertise i nye tage. De har derudover hjulpet en masse beboere med et nyt tag og det er derfor det helt rigtige valg at kontakte Compara!

Så hvis du har brug for et nyt tag, er det bare at ringe til Compara med det samme! Du vil få den ønskede hjælp og service på et splitsekund!