mistet bilnøgleNøgler skal man passe på. Hvis man har mistet sin nøgle, og de kommer i de forkerte hænder, så er der ingen risiko for, at nogen bruger dem til at åbne døren med ondsindede tanker. Dette gælder for nøgler til hoveddøre i huse og lejligheder, men det gælder i særdeleshed også hvis man har mistet sine bilnøgler.

Mistet bilnøgle er ikke en katastrofe

Mange bilnøgler er i dag trådløse. Det vil sige, at hvis du har mistet dine bilnøgler, og din bil eksempelvis er parkeret på en stor parkeringsplads, så er det nemt at finde bilen med nøglerne, da den trådløse funktion som regel fungerer over lange afstande.

Men en mistet bilnøgle behøver ikke at være en katastrofe. Det gælder bare om at handle hurtigt, hvis uheldet skulle være ude. Derfor skal du vide, hvem du tager kontakt til. Der er flere forskellige muligheder, men noget af det første, man bør gøre, er, at få slettet sin bilnøgle, så den person, der har fundet eller taget bilnøglerne, ikke kan komme afsted med bilen.

Hvem kan gøre arbejdet for dig?

Hos Autolåsesmed-Marchall er en mistet bilnøgle en vant sag at behandle. De kan rykke ud og få styr på tingene meget hurtigt, og de tilbyder i samme omgang at give nogle nye bilnøgler, som kan låse din bil op – uden at de gamle nøgler bagefter kan bruges af uvedkommende.

Denne forhandler, Autolåsesmed-Marchall, er hurtigere og billigere end autoværkstederne. Normalt bruger disse 3-7 arbejdsdage på at få bestilt de nye nøgler, som først skal kodes, inden de er klar til brug. Dette kan i mange tilfælde gøres på den halve tid og også til billigere pris. Så en mistet bilnøgle er ikke en bekymring, som du skal tænke så meget på. Det kan alt sammen gå hurtigt, nemt og professionelt til.