Emil Raun VardaEmil Raun har i sin tid været med til at etablere Varda Jobservice på Tommerup i Fyn sammen med hans gode ven og faglige sparringspartner Jens Mygind Bertelsen. Jens Mygind Bertelsen og Emil Raun etablerede Varda Jobservice tilbage i 2010. Lige siden har Emil Raun været overbevist om, at han har et af Danmarks bedste job, for som leder hos Varda giver jobbet hver dag en højere mening.

Emil Raun mener selv at have verdens bedste job

På Varda jobcenter har de et primært mål og det er at få hjulpet borgere tilbage på arbejdsmarkedet og ud i beskæftigelse igen. Emil Raun fra Varda ved både igennem praktisk erfaring og teoretisk lærdom, hvor vigtigt og livsgivende det er for borgere i vores del af verdenen at bestride et job. Det giver nemlig hver enkelt borger noget at stå op til hver dag og en følelse af, at der er nogen, der har brug for dig og dine kompetencer. Samtidig en bevidsthed om, at du bidrager til samfundet.

Og hver gang Emil Raun sammen med hans dygtige ansatte på Varda jobservice får en ny borger tilbage på arbejdsmarkedet i et job, som den enkelte borger sætter pris på, ved Emil Raun fra Varda, at han har Danmarks bedste job.