Tandlæge HellerupEr du netop flyttet til Hellerup, og går du og leder efter en tandlæge? Så se nærmere her. Efter en selvstændig undersøgelse af en lang række tandlæger i Hellerup, har vi fundet frem til de bedste, både når det kommer til service, ekspertise og priser.

En af de bedste tandlæger i Hellerup vi fandt frem til var tandlæge Frederick Upton Sjölin, der i sin klinik i Hellerup har en stor kundekreds, men stadig tager imod nye patienter til alle typer tandbehandlinger. Da vi skulle i kontakt med netop denne tandlæge i Hellerup ringede vi blot for at høre, om vi måtte komme forbi til en snak og et tandtjek. Den søde tandklinikassistent fiksede os hurtigt en tid, hvilket i sig selv er en eksklusiv sjældenhed. Det er ikke ofte, at en tandlæge i Hellerup har tid til at tage nye patienter ind, inden for den samme uge. Efter bestillingen tog vi torsdagen efter ud forbi tandlæge Frederick Upton Sjölin i hans hyggelige tandlægeklinik i Hellerup på Lyngbyvej 237.

Tandlæge Frederick Upton Sjölin og hans dygtige personale i Hellerup

Da vi trådte ind i den hyggelige tandlægeklinik i Hellerup, blev vi mødt af en yderst venlig klinikassistent, som bad os sætte os til rette og vente, mens tandlæge Frederick Upton Sjölin og hans dygtige tandlægekolleger blev klar til at tage i mod os. Få minutter efter kom Frederick Upton Sjölin ud og hentede os ind til en lille snak og et tandeftersyn.

Tandlæge Frederick Upton Sjölin fortalte os, at han sammen med det dygtige personale havde drevet den populære tandlægeklinik i Hellerup siden 1990. Tandlægen havde siden hans start haft vind i sejlene, og var hurtigt blevet en af de mest populære tandlæger i Hellerup. Tandlægeklinikken i Hellerup tilbyder alle former for tandbehandlinger og specialbehandlinger. Til sammen har tandlæge Frederick Upton Sjölin og hans dygtige kolleger en fælles mission om, at samtlige af tandlægeklinikkens patienter, så vidt muligt, skal beholder deres egne tænder hele livet. Netop derfor bestræber denne tandlæge i Hellerup sig for at gøre alle tandbehandlinger så smertefrie og atraumatiske som muligt.

Et godt tip med på vejen fra den bedste tandlæge i Hellerup

Da tandlæge Frederick Upton Sjölin startede sin klinik i 1990, havde han som mål, at hans klinik skulle være et sted, hvor alle havde råd til at være med. Netop derfor har han også holdt prisen for et tandeftersyn fast på blot 147,25 kr. Han anbefaler, at du som minimum går til eftersyn hos din tandlæge én gang om året, for at forebygge uønskede tilstande og tandbehandlinger samt for at holde dine tænder rene og hvide.