Jeg har sat mig for, at jeg i weekendens løb skal prøve at lægge mit livs første kostplan – hvis det slår fejl, så er plan B at kontakte en diætist. På nuværende tidspunkt vil jeg dog alliere mig med internettet, og sætte min lid til at søgemaskinerne kan guide mig til en nem måde at få startet sådan en satan.

Hvis det skulle gå galt, eller at det bare er svært at overskue, hvordan jeg gør det på den bedste måde, så er det jo ikke værre end, at jeg kontakter en diætist – så bliver det i hvert fald gjort på en god måde.

Der kan jo umiddelbart være en masse ting, man skal tage højde for. Jeg kunne snildt forstille mig, at en diætist vil tage hensyn til hvordan min hverdag er, og forhåbentlig hvad jeg godt kan lide at spise. Jeg går i hvert fald lidt i koma, hvis konklusionen er, at jeg skal holde mig fra kød, og alt der bare har været i nærheden af sukker. Ja, jeg er nok lidt sukker-afhængig – og som bekendt så feder sukker som en i helvede. Hvis jeg ender med at vælge en diætist, håber jeg personen viser mig nåde 🙂

Problemet er lidt, at jeg fra morgenstunden er lækkersulten, og har svært ved at holde mig fra søde sager. Min lokale bager har jo så mange spændende tingm og så er det alt andet lige svært at få sig selv til at spise et stykke rugbrød med mager ost. Det er ligesom bare ikke det samme. Forhåbentlig vil det blive en langt mindre kamp, når jeg først er begyndt at følge min egen hjemmelavede kostplan, eller den som min fremtidige diætist strikker sammen til mig.

Jeg tror egentlig, at det ender med, at jeg får en diætist til at lave min kostplan, fordi der simpelthen er så mange måder at tabe sig på, og mange af dem modsiger fuldstændig sig selv, så min lille hjerne siger mig, at de forskellige måder passer til forskellige krops typer, og så er det jo nok at fortrække, at få en diætist til at vælge den mest optimale metode for mig og min krop.

Mit håb er, at jeg til næste år ved ca. samme tid som nu, vil have den krop jeg har sukket efter i snart mange år. Det er egentlig ikke så frygtelig mange kilo, at jeg skal tabe – et forsigtigt skud vil være en 10 kg. Altså under et kilo pr. måned. Mon ikke det skulle være muligt, nu hvor julen er overstået mm.? Jeg håber, at en eventuel diætist vil være enig med mig, men måske har jeg for mange dårlige vaner?