Til tider sker det at nogle af mine venner kommer til mig, og spørg hvorfor jeg egentlig bruger mobilt bredbånd? Oftest er det fordi de selv overvejer, om mobilt bredbånd ville være noget for dem. I dette indlæg vil jeg forklare hvorfor jeg egentlig bruger mobilt bredbånd.

Det startede alt sammen med, at jeg var træt af at jeg ikke kunne bruge tiden på vej til arbejde bedre end jeg gjorde. Tiden gik med at sidde i et tog, og uden internet var det svært for mig at få lavet noget. Jeg nåede frem til, at hvis jeg anskaffede internet ville jeg kunne tjekke og besvare mails, så ville den del allerede være ordnet inden jeg møde om morgnen.

Jeg havde tidligere hørt om mobilt bredbånd net, men havde altid tænkt, at det var rimelig dyrt. Efter at have kigget lidt på det, blev jeg dog hurtig overbevist om, at det måske alligevel ikke var så dyrt igen.

I dag bruger jeg også mobilt bredbånd til meget mere end bare, når jeg sidder i toget. Det er blandt andet også godt hvis man er på ferie, men gerne lige vil have mulighed for også at lave lidt arbejde.