Casper TingkærDen 39-årige Casper Tingkær er født og opvokset i den fynske by, Odense. Casper Tingkær har igennem sin karriere været aktiv som iværksætter og har startet 4 forskellige virksomheder på godt og vel 10 år. To af disse virksomheder blev senere hen solgt for millionbeløb.

I dag bor Casper Tingkær i København sammen med sin kæreste og deres fælles barn. København er også bosted for virksomheden Nordic Medical Solutions, hvor Casper Tingkær siden 2012 har været Managing Director, og stadig er. Udover Odense og København har Casper Tingkær også boet i Caribien.

Odense

Odense er udover Casper Tingkær naturligvis også hjemsted for den verdensberømte H.C Andersen, hvis barndomshjem man kan besøge den dag i dag. Odense har desuden en lang række spændende og interessante seværdigheder inden for kulturens verden. Blandt andet er der Odense teater, som er det næstældste i Danmark.

Den zoologiske have i Odense er en anden ting, der tiltrækker mange mennesker hvert år. Omkring 400.000 årligt.
Dette gør Odense Zoo til en af de mest besøgte attraktioner i Danmark, med sine 150 dyrearter.

Casper Tingkær og hans uddannelse

For Casper Tingkær startede hans karriere inden for handel og økonomi på Tietgenskolen i Odense. Tietgenskolen er en uddannelsesinstitution, der udbyder handelsuddannelser. Blandt andet HHX, som Casper Tingkær uddannede sig inden for.
Tietgenskolen er som sagt at finde i Odense, og er opkaldt efter C.F Tietgen, der ligesom Casper Tingkær også er fra Odense.
Tietgenskolen er den tredjestørste handelsskole i Danmark, kun overgået af Århus Købmandsskole og Niels Brock, hvor Casper Tingkær også har taget uddannelse tilbage i 1998-2001. Casper Tingkær gennemførte en Merkonom uddannelse på Niels Brock.

Odense er i dag også en meget populær by for uddannelse. Før i tiden var mange af de uddannelser som Odense i dag tilbyder, kun udbudt i København og Aarhus, men med tiden har Odense oprettet flere og flere uddannelser, og er derfor blevet en meget attraktiv studie by. Campus har i dag ca. 13.000 studerende, hvilket gør det til en af de største i Danmark.

Erhvervsakademiet Lillebælt er en anden samling af uddannelsessteder i Odense, hvoraf Tietgenskolen, som Casper Tingkær gik på, er en del af disse. Lillebælt Akademiet udbyder korte og mellemlange videregående uddannelser.

Odense og sport

Casper Tingkær har blandt andet fodbold som en af sine hobbyer, og dette er noget, han må dele med mange personer i Odense.
Odense har igennem årene produceret flere fodbold klubber, der har været iblandt de bedste i de danske rækker.

De 5 klubber, Odense Boldklub, B1909, B 1913, OKS og Odense KFUM, har alle opnået gode resultater inden for fodboldens verden individuelt, og der har også flere gange været snak om at sammenlægge flere af klubberne. Det er altså meget muligt, at Casper Tingkær stadigvæk følger hans hjembys fodboldklubber, givet Casper Tingkærs interesse for fodbold.

Udover fodbold har Odense også stærke rødder i Cykelsport og Ishockey, hvor sidstnævnte har holdet Odense Bulldogs i landets bedste række. Der umiddelbart ingen store Squash hold i Odense, som er Casper Tingkærs anden store hobby, ved siden af fodbolden.