Lind og RisørGår du i byggetanker og overvejer at sætte et nyt byggeprojekt i gang? Så kan du nu læse om generelle råd fra Lind og Risør, der deler deres erfaringer og overvejelser fra start til slut i byggeprojektsfasen. Er du i tvivl om, hvordan en byggeproces foregår hos Lind og Risør og om hvordan du kommer i gang? Her får du det fulde overblik over byggeprocessen trin for trin hos Lind og Risør, og over nogle af de ting, som du i forbindelse med et byggeprojekt skal være opmærksom på.

Sådan foregår byggeprocessen hos Lind og Risør

At opføre et helt nyt hus helt fra bunden kræver store beslutninger. Økonomisk overblik og sikkerhed er vigtige ting, der skal tages i betragtning, når du skal bygge et nyt hus. Tillid og tryghed er derimod to andre vigtige aspekter, og det er derfor vigtigt at finde et byggefirma, der kan leve op til dine forventninger.  For Lind og Risør er det utroligt vigtigt, at du føler dig i trygge hænder under hele byggeprocessen. Lind og Risør ved at byggeri handler om tillid og tryghed, og det er derfor afgørende for dem, at du kan glæde over et godt samarbejde, når det endelige resultat står klart.

Uanset om du ønsker at tage udgangspunkt i en standardmodel, der skal tilpasses, eller et mere individuelt byggeri, hvor huset tegnes helt fra bunden, så anbefaler Lind og Risør altid et indledende møde med en af deres dygtige byggerådgivere. Ifølge Lind og Risør er dette vigtigt i forhold til at præcisere rammerne for byggeprojektet og for at drøfte familiens ønsker, når det gælder hustype, størrelse, materialevalg, udstyr etc.

Leder du efter en byggegrund til jeres drømmehus, så hjælper Lind og Risør også gerne med dette, for at familien kan opnå det optimale resultat. Når den rette grund og hustypen er valgt, så er der også andre vigtige valg, der skal tages i forbindelse med indretning og materialevalg. Dette foregår ved et møde hos Lind og Risør, hvor de erfarne arkitekter deler ud af deres viden og erfaring, når du skal til at vælge blandt andet mursten, gulvbelægning, farver, indvendige døre, skabe og inventar til køkken, bryggers og bad etc. Når alt dette er klaret, så informerer Lind og Risør om dit byggeprojekt til kommunen for at opnå bygningstilladelse og samtidig være sikker på at bygningen er opført i overensstemmelse med byggeloven. Ligeså snart godkendelsen er på plads, så kan Lind og Risør begynde dit byggeri.

Afhængig af husets størrelse og kompleksitet, beregner Lind og Risør byggetiden til at være omkring 4-6 måneder. Tages hele den samlede byggeproces i betragtning, fra byggekontraktens underskrift til at det står indflytningsklar, vil Lind og Risør kunne levere huset i løbet af ca. 10-12 måneder. Lind og Risør gør dog opmærksom på at de aftalte forudsætninger for tidsforbruget kan variere alt efter sagsbehandlingstiden fra kommunen.

Lind og Risør anbefaler at der altid er en kontaktperson tilknyttet til ens byggeprojekt, som man kan støtte sig til, så man sikrer at hele forløber så problemfrit som muligt.

Vælg indretning, materialevalg og udstyr med omhu i tæt samarbejde med Lind og Risør

Først når alle de udvendige rammer er fastlagt for huset, skal der tages højde for det indvendige. For Lind og Risør er det vigtigt, at du selv kan få lov til at præge husets indretning og stil. Hos Lind og Risør har du medindflydelse på materialevalg, og du kan stort set selv bestemme alt udover de konstruktionsmæssige detaljer. Det er ikke ligeså let for alle at skulle bestemme materialet til huset, som både gælder køkken, badeværelset, gulve i alle rum, skabe, vinduer etc. Selvom Lind og Risør gerne ser, at dit hus afspejler din personlige stil og smag både indvendigt og udvendigt, så gør Lind og Risør også meget ud af at rådgive om, hvilke materialer du kan vælge til dit nye hus.

Mangler du inspiration til indretningen af huset, så hjælper Lind og Risør dig også gerne i kontakt med en selvstændig indretningsarkitekt, der kan give dig professionel rådgivning omkring indretningen af dit hus herunder køb af gardiner, placering af møbler etc.

Du kan også lade dig inspirere af de mange aktuelle udstillingshuse, som Lind og Risør har opført. Lind og Risør giver dig netop mulighed for at besøge nogle af deres udstillingshue, som du kan bruge til at danne mere konkrete overvejelser om dit eget drømmehus.