Jeg var i kæmpe dilemma, da jeg skulle have istandsat mit 70’er hus sidste år. Man har jo hørt så mange skrækhistorier om håndværkere, at man slet ikke tør at stole på et byggefirma. Jeg følte virkelig ikke at jeg kunne bo i et gammelt og grimt hus mere og satte derfor til sidst projektet i gang.

Jeg begyndte at blive helt vildt stresset ved tanken om at det byggefirma, der står for ombygningen, måske ville røvrende mig. Jeg ønskede inderligt at jeg kunne være streng og sætte dem på plads med det samme, så de ikke turde tage røven på mig. Men sådan noget har jeg aldrig været god til.

 De er lige blevet færdige med ombygningen og jeg er virkelig imponeret over dette byggefirma. Der har overhovedet ikke været nogen bøvl med dem, og de har virkelig holdt alt hvad de lovede til punkt og prikke. Jeg ånder helt lettet ud over at de ikke prøvede at snyde mig.

Jeg føler mig meget heldig, fordi jeg har formået at finde et byggefirma, der ikke er som de fleste byggefirmaer, der ikke overholder aftaler og deadlines. Jeg kan klart anbefale dem, hvis du også overvejer at ombygge dit hus.