VandrørI sidste weekend havde jeg besluttet mig for at fikse min lejlighed. Den bærer i høj grad præg af, at alt jeg har af møbler og inventar er købt gennem min studie tid, og altså dermed oftest er ting jeg har arvet fra mine forældre eller fra Ikea.

For eksempel er min garderobeskab et gammelt, kedeligt standardskab fra Ikeas billigste linje, som jeg hver dag de sidste mange år har været virkelig træt af at se på. Jeg har længe tænkt, at jeg godt kunne tænke mig at forny min bolig lidt, og gøre den lidt mere cool. Forleden, da jeg søgte efter garderobestativer på nettet, faldt jeg over bloggeren Christina fra Passions for Fashions guide til, hvordan man selv laver et garderobestativ ud af vandrør. Det havde jeg aldrig selv overvejet før, men det så vildt fedt ud.

Godt med en handyman

Jeg spurgte straks min kæreste, om han ville hjælpe mig med at bygge et lignende garderobestativ, og det ville han heldigvis gerne. Vi tog i Silvan for at købe de forskellige dele, og det endte faktisk med at blive en ret billig omgang, da det jo bare er industridele, man skal bruge.

Christina fra passionsforfashion.dk har lavet en meget udførlig guide til, hvad du skal købe, og det stemte hele vejen igennem. Nu har jeg måske verdens sejeste garderobestativ med et cool, industrielt look. Og tror det eller ej, men faktisk var dét nok til at pifte mit soveværelse op. Det store monstrum fra Ikea er selvfølgelig også blevet erstattet af en mindre kommode, jeg har malet.

Find guiden til tøjstativet her: www.passionsforfashion.dk/2011/11/25/repost-byg-dit-eget-tojstativ.