linkedin01

Boserup Ejendomme kan bedst beskrives som en virksomhed, der udlejer ejendomme, lejligheder og hjem til mennesker, og det er også det, de er mest kendt for. De fleste ved dog ikke, at de også lægger uhyre stor vægt på samarbejde. Boserup Ejendomme samarbejder med udlejere om administration, og her menes der alt fra at opkræve leje til at tage sig af det praktiske i forbindelse med udlejningen af privatboliger såvel som erhvervslokaler. Fx at sende rykkere, når lejen ikke er betalt, og skaffe lejere samt informere om ændringer i love og henvise til håndværkere.

Boserup Ejendomme kan også samarbejde med dig som privatperson eller med virksomheder om at vurdere lejemål og salgsværdi af ejendomme, og det gør de gerne. Boserup Ejendomme er meget interesserede i at deltage i store boligprojekter og byggeprojekter, så hvis du har et ønske om at skabe gode boliger eller erhvervslokaler, vil de meget gerne have, at du giver lyd eller sender en mail. Ud over at samarbejde kan de godt lide at rådgive om deres speciale: ejendomme. Boserup Ejendomme har en indgående viden om ejendomme, køb, salg og hvordan man vurderer værdien af ejendomme – både til erhverv og private, så næste gang du skal til at købe eller sælge, kan du overveje at samarbejde med dem. Eftersom Boserup Ejendomme har arbejdet med bygninger og lokaler i så mange år, er de ved at være specialister i at skrive kontrakter, som lever op til lejelovens krav. Dette samarbejder de også meget gerne om, når I indgår i et samarbejde.

Boserup Ejendomme søger altid nye muligheder for at udleje lokaler, så hvis du tilfældigvis skulle have lyst til at fremleje din lejlighed eller dine erhvervslokaler, er det også en oplagt mulighed at kontakte dem. De står gerne til rådighed for dig, dine ønsker og krav, og de gør det både nemmere at være lejer og udlejer. Samarbejde er i centrum hos Boserup Ejendomme, og de skræddersyer gerne en løsning, som passer perfekt til dine ønsker og behov for udlejning. Dertil tager Boserup Ejendomme sig af totaladministration på den måde, at deres samarbejdspartnere slipper for kedelige, men nødvendige administrative opgaver, hvis de ønsker det. Som sagt står døren åben for samarbejde, når du har med Boserup Ejendomme at gøre. Så slipper du for at stå med det hele selv. I det hele taget er Boserup Ejendomme sat i verden for at tage sig af administration for andre. Derfor kan det være en god idé at samarbejde med dem om udlejning. At de har mange års erfaring med boligmarkedet og solide ejendomskompetencer burde også være en stor fordel for dig, når du vælger at samarbejde med dem. Du kan kontakte Boserup Ejendomme via telefon eller møde op på deres kontor, og du er mere end velkommen.