Nu er sommeren jo forbi, så nu kan jeg nok røbe hvor jeg køber mine billige solbriller uden at der sker noget ved det. Nej så er det jo heller ikke værre. Jeg manglede jo bare noget at skrive om og så tænkte jeg at det var et godt emne.

Men for at komme til sagen, hvis du spørger mine venner og bekendte om mig, så vil det første de nævner være mine solbriller, for jeg har dem altid på, sommer som vinter, ude som inde. De er en del af mit image. Ligeledes skifter jeg dem også ofte ud, og selvom der er tale om kvalitet er der altså også tale om billige solbriller.

Så hvor får jeg dem fra? Ganske enkelt. Jeg fandt for lang tid siden en fantastisk onlinebutik som hedder Army Star, Og der kan du finde et væld af smarte og billige solbriller i høj kvalitet. Jeg har selv brugt dem i nogle år og er aldrig blevet skuffet, men skulle uheldet være ude, så har de også en fantastisk 90 dages returret, så du ikke behøver at frygte hvis du køber noget forkert. Således min anbefaling og jeg vil slutte nu, men vi ses jo nok en anden dag.