Er der nogle, der ved, hvor jeg kan finde billig hosting af hjemmesider henne? Min ven og jeg vil nemlig gerne starte vores eget tømrerfirma op sammen, og vi synes, det kunne være fedest med vores egen hjemmeside og domæne, hvilket jeg ved af erfaring vil give meget mere trafik på siden og dermed nok også flere kunder til os.

Jeg selv har prøvet at lege lidt med hjemmesider for nogle år siden, men jeg er dog ikke ekspert på området. Så min ven og jeg har talt om, at det kunne være bedst med en billig hosting, der også tilbød et cms system, som det hedder, så vi nemt kan rette i siden uden at skulle kunne en masse nørde ting.

Faktisk er vores tømrerfirma allerede registreret, og vi er så smart startet op og laver små opgaver for venner, bekendte og folk, der kender folk. Med andre ord, så finder vi vores kunder via mund til øre metoden, men vi vil selvfølgelig gerne skabe endnu større succes med en hjemmeside, når vi har fundet billig hosting til den.