Efterhånden er den tyrkiske by blevet godt etableret som en af landets mange populære feriesteder. Byen byder på både storbyferie og afslapning ved vandet, og da min veninde og jeg læste om byen i et blad med rejsemål, var vi hurtigt enige om, at vi ville bestille billeje i Kusadasi og smutte en tur til Tyrkiet.

Vi var af sted i to uger, og havde en rigtig god ferie. Kusadasi ligger på den vestlige del af Tyrkiet, lige ud til det Ægæiske Hav, og så er vejret godt og solrigt næsten hele året. Min veninde og jeg bestilte også billeje i Kusadasi, da den lidt større by, Izmir, ligger en god køretur derfra, men som man altså sagtens kunne nå med en bil til rådighed. Så vi besøgte naturligvis Izmir, som var en virkelig spændende by, der ligger ved en havn. Der brugte vi næsten en hel dag.

Jeg er rigtig glad for, vi valgte at booke billeje i Kusadasi, for det gav os langt flere muligheder for at komme rundt i byen og i området, selv om det da også kunne have været meget hyggeligt bare at ligge ved stranden eller gå rundt i Kusadasi by i to uger.