Som bekendt, så er Kreta en af de mest populære af de græske ferieøer, og faktisk den største af dem. Vi nyder meget at besøge denne ø og opleve de mange storslåede seværdigheder med vores billeje fra Kreta Lufthavn, som vi altid bestiller, inden vi tager af sted fra lufthavnen i Danmark.

Efterhånden er vi næsten blevet stamgæster på Kreta. Vi er, som sagt, rigtig glade for Kreta, men vi prøver, så vidt muligt, at gøre vores ferier så forskellige som muligt. Derfor booker vi hotelværelse på forskellige hoteller, rundt omkring på øen, men det er bestille billeje fra Kreta Lufthavn er altid det samme.

Med billeje fra Kreta Lufthavn kan vi nemlig komme rundt på øen, som vi vil. Det er klart, at der er nogle specielle steder og områder på Kreta, som vi gerne vil besøge hver gang eller næsten hver gang, vi er på øen, og så er det rart at have en bil til rådighed.

Det er ikke så længe siden, vi kom hjem fra den seneste ferie, men jeg er allerede begyndt at glæde mig rigtig meget til at jeg skal til at bestille flybillet og billeje fra Kreta Lufthavn og alt det andet, der skal forberedes til ferien.