Det er nu tid til at få bestilt sin sommerferie. Vi har endnu ikke besluttet os for, hvor rejsen skal gå hen i år, eller om vi overhovedet vil ud at rejse. Sidste år var meget kaotisk fordi vi glemte at bestille billeje i Barcelona Lufthavn, hvor vi var sidste år.

Vi havde ellers en god ferie, selv om det var en lidt kaotisk start på ferien, vi fik. Vi steg af flyet og fandt vores kufferter. Heldigvis, så har vi aldrig ret meget bagage med, da vi alligevel plejer at købe tøj på ferien.

Nå, men. Vi havde altså fundet vores tasker og kufferter og går mod biludlejningsfirmaet, som vi ved, hvor er, da vi også var der forrige år, da min mand spørger, om jeg har husket papirerne. Det havde jeg selvfølgelig ikke, men vi bliver enige om, at de nok ville kunne finde os i systemet alligevel og se, vi har bestilt billeje i Barcelona Lufthavn.

Imens vi går og snakker på vej derhen, finder vi ud af, at ingen af os havde bestilt billeje i Barcelona Lufthavn. Vi havde simpelthen glemt det. På grund af mange kunder venter vi rigtig længe og til vores store held, så er der en, der i mellemtiden vælger at afbooke sin lejebil, så vi alligevel endte med at få en.