Står du og mangler en god begravelse til din nærmeste som lige er gået bort. Så står Begravelses Service klar med midler for at hjælpe dig på vej. Begravelses Service tilbyder begravelser efter dit behov og ønsker, så du kan sige ordenligt farvel til den afdøde.

Begravelses Service

Der er intet mere sørgeligt end at miste sin nærmeste og skulle sige farvel. Sorgen kan være uvirkelig og uoverskuelig for de fleste. Men sammen med Begravelses Service kan du føle dig tryg og sikker på at den afdøde får en god afskedigelse, så du kan sige farvel på den helt rigtige måde.

Alle har ret til at få den begavelse de ønsker, uanset race eller tro. Begravelses Service kan hjælpe dig med at planlægge en begravelse efter dine normer og traditioner. Mumificering, Døde-stilladser, Mose begravelse, Træ – begravelse, Spise de afdøde (endo-kanibalisme), Nedfrysning, Ligfærd, Kremerings- Festival, Plastificering og andre mange traditioner har været med i forskellige kulturer igennem årene er nogle eksempler på traditionelle begravelser igennem historien. Disse eksempler er ikke et tilbud fra Begravelses Service da det kan komme i konflikt med lovgivningen.

Religion, normer og traditioner

Hos Begravelses Service går man meget op i at kvaliteten og behovet lever op til kundens forventninger. Da begravelser er meget følsomt, er det vigtigt at man er  forsigtig med begravelsen. Begravelses Service tager hensyn til alle religiøse begravelses ceremonier og hjælper til med så meget som muligt så du ikke skal stå for det meste. Hos Begravelses Service er det vigtigt at normer og traditioner bliver overholdt ifølge omstændighederne så du kan føle dig tryg og sikker.

Der er mange religioner og traditioner som bliver dyrket rundt omkring i verden. Alle former for religioner, traditioner og normer bliver der taget hensyn til. Begravelses Service mener at alle former for begravelser fylder lige meget, og at ingen specifik ceremoni betyder mere end andre. Alle bliver behandlet ens med samme service som alle andre – uanset religion. Kvaliteten hos Begravelses Service er selvfølgelig i tip top hos alle, og det er vigtigt at servicekvaliteten er på sit højeste for at tilfredsstille kunden. Begravelses Service har altid styr på hvilke kunder der har brug for hvilken ceremoni, og hvilken der vil passe bedst til kunden. Begravelses Service hjælper gerne til med at rådgive til den bedste løsning så du kan sige farvel på en ordentlig måde. I sidste ende er det kundens ønske der bliver taget i prioritet og det er det vigtigste.

Respekt

SomBegravelses Service sagt tilbyder Begravelses Service en god begravelse med de ønsker og behov som du vil have. Hos Begravelses Service er det vigtigt at der er respekt for den afdøde, da det er en meget svær og sørgelig tid for de pårørende.

Der er mange blandede følelser til en begravelsesceremoni, derfor er det vigtigt at handle professionelt og tålmodig med alt. Begravelses Service har altid professionelle folk til at håndtere din situation på den helt rigtige måde. Respekten og kommunikation er yderst vigtig i disse tilfælde, da den pårørende kan være meget påvirket med mange blandede følelser. Hvilket kan være meget svært at håndtere. Begravelses Service har altid sørget for at respekten og tålmodigheden er højt prioriteret, netop på grund af branchen. Begravelses Service har en bred forståelse indenfor denne branche og ved hvordan disse situationer er.

Hærværk mod begravelses steder

Begravelses Service tager stor afstand til den hærværk der fandt sted den 6. Juni mod en muslimsk gravplads. Begravelses Service går ind for at alle har ret til sted at sørge. Det er en menneskeret at sørge i fred med sin egen religion.

For Begravelses Service har det været noget af det værste man har oplevet i det danske samfund. At de døde ikke kan få fred, og at dette sker i det danske samfund er uhørt.

Hos Begravelses Service spiller det ingen rolle hvilken religion man har, alle har ret til deres eget sted at sørge. Lys for fred og sjæl er en markering som er opført af unge hvor man står sammen i fællesskab på tværs forskelige religioner og kulturer, så man viser sin respekt overfor alle de afdøde.

Hos Begravelses Service kan du føle dig sikker og tilpas når du skal planlægge en ceremoni for den afdøde. Begravelses Service står altid klar til at hjælpe dig med dine ønsker og behov.