Jeg er lige kommet hjem fra den smukkeste bisættelse i Brøndby, hvor vi tog afsked med min moster, der desværre havde været syg gennem længere tid. Jeg fik en rigtig god samtale med bedemanden, som havde stået for det hele, også det praktiske, efter ceremonien, og det var rigtig rart at høre hendes tanker bag arrangementet.

Min fætter og kusine roste både præsten og bedemandens arbejde meget. Jeg nåede lige at tale med dem, efter, for jeg havde desværre ikke tid til at blive bagefter. Præsten gav også en god prædiken ved bisættelsen i Brøndby. Han fortalte om min mosters barndom og voksenliv og hendes nære og udvidede familie, som hun naturligvis havde haft en stor betydning for. Noget andet, jeg og mange andre fra familien, var glade for, han nævnte var, at min moster nu havde fået fred.

Jeg tror, det er noget, mange af os tænkte, det med, at det var godt, hun endelig fik fred. Hele det sidste års tid, havde hun været meget svag, og det havde bestemt ikke været rart at tænke på, hun snart skulle væk. Derfor er jeg også glad for at min fætter og kusine fandt en god bedemand, der kunne arrangere den bedste bisættelse i Brøndby, hvor min moster og søster blev født og voksede op.