Jeg er blevet opsagt på min gamle arbejdsplads, men har i stedet fået tilbudt et job på Lolland, hvilket jeg hurtigt sagde ja til, da jeg ikke har råd til at være arbejdsløs. Min kone er heldigvis klar på at flytte med mig derned og hun er også snart færdig med sine studier. Min eneste bekymring er nu, om vi kan finde en god bank på Lolland.

Vi har undersøgt tingene lidt, og vi har fundet ud af, at det ikke ville være helt umuligt for hende også at finde arbejde på Lolland eller Falster. Vi har fundet et hyggeligt hus, som vi har købt og er klar til at flytte ind i om en måneds tid.

Da vi begge regner med at komme til at både bo og arbejde på Lolland, vil vi gerne også finde en bank på Lolland. Jeg vil gerne have en bank, der er på niveau i kvalitet med vores nuværende bank.

Jeg har bestilt et møde med en bank på Lolland, som også har filialer andre steder i landet, så vi ville kunne beholde dem, hvis vi fik lyst eller brug for at flytte tilbage til København på et tidspunkt i vores liv.