Jeg har meget travlt på mit arbejde lige for tiden, og mit skrivebord er fyldt med opgaver, der ligger og venter. Jeg har været bange for at det skulle udvikle sig til stress, så jeg tog til lægen, som anbefalede mig at tage helsekost, da han ikke mente at der var noget almindeligt medicin, der ville virke gavnligt for mig.

I de seneste mange nætter har jeg ligget og vendt og drejet mig, fordi jeg har haft svært ved at falde i søvn. Det er nok fordi, jeg har så meget at tænke på.

Min læge, som også går ind for naturligt medicin anbefalede mig at jeg skulle prøve baldriandråber som helsekost, da det er et middel, der ville kunne få mig til at slappe mere af, og samtidig kunne få mig til at falde i søvn hurtigere. Han sagde, at jeg endnu ikke kunne diagnosticeres med stress, men at det var godt, jeg kom ind til ham, så vi kunne stoppe det, før det gik galt.

Jeg har nu taget helsekost i et par dage, og selv om jeg stadig har rigtig travlt på jobbet, har jeg trods alt meget nemmere ved at falde i søvn, heldigvis! Og så må jeg håbe, jeg snart kommer til bunds i opgaverne.