Er der nogen, der ved, hvor jeg finder nogle rigtig fede army tights? Jeg har en kæreste, der lige er begyndt på sin værnepligt, og jeg vil rigtig gerne give ham en lille gave. Han meldte sig som frivillig, fordi det er det, han gerne vil, så jeg vil gerne vise, at jeg støtter ham i hans valg af karriere, uanset hvad.

Derfor tænker jeg, det ville være en rigtig sjov gave at give ham, når vi mødes næste gang. Jeg synes bare ikke, jeg kan finde nogle i butikkerne, og jeg har efterhånden været hele byen rundt for at finde sådan nogle army tights. Jeg kan huske, jeg engang har set et par i en og anden tøjbutik, så jeg ved, man godt kan få sådan nogle. Men det er desværre ved at være rigtig lang tid siden nu.

Nu, hvor jeg alligevel ved, hvilken størrelse, han har, har jeg overvejet, om jeg skal prøve at finde nogle army tights over nettet. Det burde ikke være helt umuligt, og det eneste, jeg skal bekymre mig om er, hvor lang tid levering, der er på deres varer på den online butik, jeg vælger at handle fra.

Jeg tror faktisk, han ville blive rigtig glad for sådan et par army tights. Det er jo en lidt sjov gave, men samtidig skal de også symbolisere, at jeg virkelig støtter ham i hans valg omkring at gå ind i militæret. I starten, da han begyndte at snakke om at melde sig til forsvaret var jeg nemlig meget i mod det, og forsøgte lidt at tale ham fra det. Netop derfor har jeg virkelig brug for at vise ham, at jeg har stor respekt for, at han har taget dette valg, for jeg har fuldstændig affundet mig med tanken om at have en kæreste, der er soldat.