Jeg har altid elsket mad med fedt. Alt det der omhandler den nemme løsning. Så hvis jeg var doven, så ringede jeg altid efter en pizza eller gik ned til den lokale burgerbar. Det var forfærdeligt! Og det fortsatte i mange år. Det tager pludselig overhånd og man kan faktisk til sidst ikke lide andet mad end det usunde. Jeg kunne slet ikke se en salat for mig, som var et kæmpe problem. Lad jer aldrig komme så langt! Jeg ødelagde nemlig mig selv.

Det startede faktisk på min tidligere arbejdsplads. Her var det meget normalt at man hver især sørgede for sin frokost. Så nogen havde taget deres egen frokost med, hvor andre tog på restaurant eller gik efter junkfood. Det var meget forskelligt fra person til person, men der gik pludselig meget hygge i den. For jeg lagde hurtigt mærke til, at dem med madpakkerne ikke være interessante. De sad enten for sig selv eller på deres pind og spiste deres madpakker. Dem der tog på restaurant eller gik efter junkfood hyggede mere, da de skulle hen til det samme sted og snakkede derfor om en masse. Jeg ville med på den vogn og derfra gik det nedad. Jeg blev kun tykkere og tykkere og fattigere og fattigere – det er nemlig ikke billigt at lave usundt (heldigvis).

Jeg skiftede arbejdsplads, da jeg ikke selv kunne komme ud af denne ”mad gruppe”. I dag er jeg på min helt almindelige vægt og elsker en sund frokost. Det er derfor meget afgørende, hvad der bliver serveret på din arbejdsplads. Man skal ikke lade sig styre af dette, da det kun vil tage overhånd – og dette siges af en ekspert inden for dette område!

Så sørg altid for at have en sund frokost med eller find en arbejdsplads, hvor de prioriterer dette! Det kan virkelig redde din livsstil!