stigende. Når man kommer udfor en skilsmisse, er der mange ting, der skal ordnes. Dette kan både omhandle samvær med børnene, men også hvordan man skal håndtere bodelingen. Da skilsmisser er noget, de fleste kun oplever en gang i deres liv, er emnet omgivet af mange spørgsmål og uvisheder. Det vil derfor være en god idé at indgå et samarbejde med en advokat med viden omkring skilsmisser. Samtidigt er en skilsmisse en svær tid, hvor man kan være meget ulykkelig. Derfor har man ikke tid og overskud til at sætte sig ind i alt for mange regler.

Reglerne for skilsmisse har for nyligt ændret sig

Reglerne omkring skilsmisse har de seneste år ændret sig. Det er i dag muligt at få en skilsmisse uden først at gå igennem separation. Dette er dog kun en mulighed, hvis begge parter er enige omkring det. Hvis den ene part til gengæld ikke er enig i skilsmissen, har denne part ret til separation. Under en separation vil man ikke længere have pligt til at forsøge hinanden. På samme tid mister man arveretten for hinanden.

Advokatfirma tilbyder flere forskellige ydelser

Hvis du står i den ulykkelige situation, hvor du skal skilles, kan det derfor være en god idé at tale med en advokat. De vil kunne hjælpe dig med de problemer og spørgsmål, der vil opstå under skilsmissen. Et dansk advokatfirma kan hjælpe i situationer som disse. Firmaet er beliggende på Sjælland nærmere bestemt København. De kan dog også være behjælpelige, hvis du står i andre problemer. Det kan f.eks. være i forbindelse med et huskøb. Her vil der også være mange regler og love at tage højde for. Derfor vil denne situation også være noget, hvor man kunne få brug for advokat hjælp.

Du kan læse meget mere om advokatfirmaet på deres hjemmeside. Her vil du også kunne se alle de andre sager, hvor de kan hjælpe dig. Firmaet hjælper ikke kun private. På hjemmesiden kan du finde en kategori for erhvervsrådgivning. Her vil du kunne finde de emner, hvor din virksomhed kan få professionel hjælp. Medmindre man i virksomheden har en juridiskafdeling i virksomhed, vil dette være noget, man som virksomhedsejer kan have svært ved at klare alene. Du kan derfor benytte dette advokatfirma både som privat og som virksomhed. For nærmere kontakt informationer se venligst på deres hjemmeside.

Advokatfirmaet tilbyder assistance for både private og virksomheder, og kan blandt andet hjælpe med sager i forbindelse med erstatning, økonomi, ansættelse og arbejde, testamente og arv og retssager.